Sterkstroom

Sterkstroom bij particulieren

Patrick Willems Elektrotechniek kun je inschakelen voor de installatie en de uitbreiding van elektrische installaties in en rondom het huis. Bij uitbreiden kun je denken aan het realiseren van een extra stopcontact of het verplaatsen van elektra leidingen. Als je weet wat je doet, kun je dit natuurlijk ook zelf doen. Let wel op, want brand of elektrocutie zit in een klein hoekje als je elektrische producten verkeerd aansluit. Bij de minste twijfel is het daarom beter om te kiezen voor een vakman. Patrick Willems Elektrotechniek is erkend installateur zodat je zeker weet dat de installatie veilig en goed gebeurt. Bovendien installeer ik de installaties in en rondom het huis zoals jij dat graag wilt.

Sterkstroom bij zakelijke klanten

Tijdens verschillende projecten heb ik bedrijfsinstallaties geïnstalleerd die werken op sterkstroom. Datzelfde geldt voor aandrijfmachines, zoals pompen, mixers en andere soortgelijke machines.

Als het belangrijk is dat netspanning continu wordt gegarandeerd, dan kun je bij mij terecht voor het installeren van een UPS-installatie. Denk aan bedrijven zoals datacentra, banken of verzekeringen.

Sterkstroom Particulieren - Patrick Willems Elektrotechniek
Een mooie installatie door Patrick Willems Installatietechniek - Den Bosch
U kunt Willems Elektrotechniek benaderen voor sterk- en zwakstroominstallaties
Patrick Willems Elektrotechniek voor uw elektriciteitsinstallaties

Meer weten over sterkstroominstallaties?

Afspraak inplannen?

Bent u benieuwd naar uw mogelijkheden of wilt u direct een afspraak inplannen? Neemt u dan contact op met mij.