Zwakstroom

Als je een vakman wilt inschakelen om elektrische installaties die werken op zwakstroom snel en efficiënt te installeren, dan staat Willems Elektro graag tot je dienst. Voorbeelden van deze elektrische installaties zijn: camerabeveiliging, intercom, controlesystemen, beveiligingssystemen, brandmelders, datanetwerken, oproepsystemen.

Inbraakbeveiliging

Je veilig voelen in je eigen huis of op kantoor is belangrijk. Beveiligingsinstallaties, waaronder camerabeveiliging, intercom en brandmelders zijn voorbeelden die daarbij kunnen helpen. Zo houd je altijd een oogje in het zeil, zelfs als je niet aanwezig bent. Ook zie je precies wie er voor de deur staat en kun je al dan niet opendoen. Bovendien schrikt een huis of een kantoor met camerabeveiliging dieven eerder af, dan een huis of kantoor zonder beveiliging.

Tot slot is het voordeel van camerabeveiliging dat computers met belangrijke data beschermd zijn tegen diefstal. Je ziet het, aarzelen hoeft niet langer! Je hebt de keuze uit verschillende sensoren die elke ruimte beveiligen voor inbraak en/of brand. Ook is het mogelijk om een beveiligingsinstallatie op verschillende manieren te leveren en installeren. Meer weten? Neem gerust contact met mij op.

Brandveiligheid

Met behulp van een brandmelder is de ruimte waarin deze geplaatst wordt ook beschermd tegen brand. Niet alleen inbraak en/of diefstal is namelijk een risico voor je bezittingen. Als er brand uitbreekt is met name de koolmonoxide die vrijkomt naast het vuur gevaarlijk. De brandmelder gaat af als deze de rook detecteert, zodat je jezelf snel in veiligheid kunt brengen. Koolmonoxide is namelijk levensgevaarlijk voor de mens. De brandmelder is dus een klein apparaat dat van groot belang is.

Willems Elektrotechniek is gespecialiseerd in de aanleg en onderhoud van geavanceerde beveiligings- en brandinstallaties bij particulieren en bedrijven. Willems Elektrotechniek levert en installeert alles wat nodig is om de woning elektronisch te beveiligen tegen ongewenste gebeurtenissen, zoals inbraak, diefstal en brand.

Bel Patrick Willems Elektrotechniek voor uw elektriciteitsklussen
Een mooie installatie door Patrick Willems Installatietechniek - Den Bosch
Brandmelder - Patrick Willems Elektrotechniek
Een mooie installatie door Patrick Willems Installatietechniek - Den Bosch

Meer weten over zwakstroominstallaties?

Afspraak inplannen?

Bent u benieuwd naar uw mogelijkheden of wilt u direcht een afspraak inplannen? Neemt u dan contact op met mij.